Foto del docente

Santina Romani

Associate Professor

Department of Agricultural and Food Sciences

Academic discipline: AGR/15 Food Science and Technology

Director of Organisational Unit (UOS) Cesena of Department of Agricultural and Food Sciences

News

RISULTATI PROGETTI di GRUPPO corso di “CONDIZIONAMENTO E IMBALLAGGIO”

RISULTATI PROGETTI di GRUPPO “CONDIZIONAMENTO E IMBALLAGGIO”

BE 1031403; IA 1033523; FM 1036062; RS 1035872 – PUNTI: 3

SD 1059107; ML 1061217; GA 1045601; AV 1054510 - PUNTI: 2,5

RS 1049623; VD 1052378; VG 1032570 - PUNTI: 3

MR 1049887; EF 1053843 - PUNTI: 3

GS 1039436; GM 1035721; DMA 1039436; BL 1035965 - PUNTI: 3

AD 1036728; NG 1028576 - PUNTI: 3

BE 1038168; CE 1024958; DA 1057937; TI 1034561 - PUNTI: 3

CSM 1035879; AB 1034637; JR 1034820 – PUNTI: 3

OF 1032980; QI 1046672; TD 1032455 - PUNTI: 2,5

CV 1900104123; MGA 1900104894; MY 1028853; YC 1055065 - PUNTI: 2,5

RF 1033176; DMC 1027141; CN 1026644; DLF 1054391 - PUNTI: 2,5

LS 1035696; AP 1035672; MJ 1033004 - PUNTI: 2

VV 1025730; MC 1032702; MR 1039286 - PUNTI: 2

CP 1032723; ES 1036185; CT 1027004; VT 1027004 - PUNTI: 3

MD 1036090; SV 1046032; TC 1039964; VF 1024897 - PUNTI: 3

Published on: January 17 2023