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Federico Ferioli

Teaching tutor

Department of Agricultural and Food Sciences

Publications

FERIOLI F. ; CASTAGNETTI G. B. ; CABONI M.F., Effect of different storage conditions on the lipid fraction of a vegetable cream, «JOURNAL OF FOOD QUALITY», 2008, 31, pp. 446 - 464 [Scientific article]

F. Ferioli; M.F.Caboni; P.C. Dutta, Evaluation of cholesterol and lipid oxidation in raw and cooked minced beef stored under oxygen-enriched atmosphere, «MEAT SCIENCE», 2008, 80, pp. 681 - 685 [Scientific article]

F. Ferioli; G. L. Marcazzan; M. F. Caboni, Determination of (E)-10-hydroxy-2-decenoic acid content in pure royal jelly: a comparison between a new CZE method and HPLC, «JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE», 2007, 30, pp. 1061 - 1069 [Scientific article]

L. Vannini; S. Sado Kamden; F. Ferioli; M.F. Caboni; M.E. Guerzoni, Modelling pathogen thermal inactivation potential of two industrial processes for precooked meat patties: the case of Listeria monocytogenes, in: NYCHAS G.-J.E., TAOUKIS P., KOUTSOUMANIS K., VAN IMPE J., GEERAERD A., 5th International Conference on Predictive Modelling in Foods IC PMF2007 "Fundamentals, State of the Art and New Horizons", ATENE, Agricultural University of Athens, 2007, pp. 433 - 436 (atti di: 5th International Conference on Predictive Modelling in Foods, Atene (Grecia), 16-19 settembre) [Contribution to conference proceedings]

CAVANI C.; BIANCHI M.; PETRACCI M.; VENTURI L.; CREMONINI M.A.; ROMANI S.; ROCCULI P.; LERCKER G.; CABONI M.F.; FERIOLI F.; VANNINI L.; IUCCI L.; SADO S.; VALLICELLI M.; GUERZONI M.E., Influenza dei processi tecnologici sulla sicurezza e sulle caratteristiche qualitative delle carni e dei prodotti a base di carne, in: Influenza dei processi tecnologici sulla sicurezza e sulle caratteristiche qualitative delle carni e dei prodotti a base di carne, MONTEROTONDO (RM), Print Company srl, 2006, pp. 15 - 44 (atti di: Seminario conclusivo del progetto SiQualTeCa, Napoli, 30 Novembre 2006) [Contribution to conference proceedings]

M.F. Caboni; F. Ferioli, Metodi cromatografici per la valutazione dell’autenticità e della freschezza della gelatina reale, in: Strategie per la valorizzazione dei prodotti dell’alveare, BOLOGNA, Dipartimento Scienze degli Alimenti, 2006, pp. 104- - 111 (atti di: Strategie per la valorizzazione dei prodotti dell’alveare, Bagno di Romagna (FC), 5 nonembre 2004) [Contribution to conference proceedings]

V. Bette; A. Mortreux; F. Ferioli; G. Martelli; D. Savoia; J.-F. Carpentier, New chiral 1,2-diamines and their use in zinc.catalyzed asymmetric hydrosilylation of acetophenone, «EUROPEAN JOURNAL OF ORGANIC CHEMISTRY», 2004, 2005, pp. 3040 - 3045 [Scientific article]

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