Lazzarini, Celeste; Bendini, Alessandra; Valli, Enrico; Tura, Matilde; Guida, Mario; Cellini, Beatrice; Vannini, Lucia; Olmo-Cunillera, Alexandra; Lozano-Castellón, Julián; Vallverdú- Queralt, Anna; Gallina Toschi, Tullia, Improving the shelf-life of tomato pomace using a prototype non-thermal air dryer, in: XIV CONGRESSO NAZIONALE DI CHIMICA DEGLI ALIMENTI - Book of Abstract, 2025, pp. 52 - 52 (atti di: XIV CONGRESSO NAZIONALE DI CHIMICA DEGLI ALIMENTI, Milano, 9 - 11 luglio 2025) [Abstract]
Guida, Mario, Innovative And Sustainable Methodologies For The Extraction And Characterization Of Bioactive And High Value-Added Compounds Obtained From Agri-Food Supply Chain By-Products, in: 29th edition of the “Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science Technology and Biotechnology”, 2025(atti di: 29th edition of the “Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science Technology and Biotechnology”, Università degli Studi di Teramo, 10 - 12 Settembre) [Poster]
Guida, Mario; Tura, Matilde; Mandrioli, Mara; Barbieri, Sara; Casadei, Enrico; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Valli, Enrico, New Vegetable Oils Enriched with Essential Oil from Exhausted Hemp Inflorescences, in: BOOK OF ABSTRACTS AUTUMN SCHOOL IN FOOD CHEMISTRY., 2025, pp. 50 - 51 (atti di: Italian School in Food Chemistry for PhD student, Università degli Studi di Pavia, 1 - 3 Ottobre) [Poster]
Lazzarini, Celeste; Bendini, Alessandra; Valli, Enrico; Tura, Matilde; Guida, Mario; Cellini, Beatrice; Vannini, Lucia; Olmo-Cunillera, Alexandra; Lozano-Castellón, Julián; Vallverdú-Queralt, Anna; Gallina Toschi, Tullia, VALORIZZAZIONE DI UN SOTTOPRODOTTO DELLA LAVORAZIONE DEL POMODORO MEDIANTE UN TRATTAMENTO NON TERMICO DI ESSICCAZIONE AD ARIA PER IL PROLUNGAMENTO DELLA SUA SHELF-LIFE: UNO STUDIO PRELIMINARE, in: Atti di convegno: CONVEGNO NAZIONALE DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI - Gli alimenti del futuro, 2025(atti di: CONVEGNO NAZIONALE DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI - Gli alimenti del futuro, DAMSLab - Dipartimento delle Arti, Piazzetta P. P. Pasolini, 5/b, 40122 Bologna BO, 9-11 giugno 2025) [Poster]
Casadei, Enrico; Valli, Enrico; Bendini, Alessandra; Barbieri, Sara; Tucci, Rosalba; Guida, Mario; Ferioli, Federico; Gallina Toschi, Tullia, Valorizing A Typical Italian Extra Virgin Olive Oil: Bioactive Compounds and Sensory Attributes, in: 3rd International Symposium on Traditional Foods and Sustainable Nutrition (TFSN) - Abstract Proceeding Book / Bildiri Özet Kitabı, Mersin, Toros University., 2024, pp. 21 - 21 (atti di: 3rd International Symposium on Traditional Foods and Sustainable Nutrition, Mersin - Türkiye, 3-4 Ottobre) [Contribution to conference proceedings]