Foto del docente

Giorgia Antonelli

Dottoranda

Dipartimento di Scienze e Tecnologie Agro-Alimentari

Tutor didattico

Dipartimento di Scienze e Tecnologie Agro-Alimentari

Settore scientifico disciplinare: BIO/10 BIOCHIMICA

Pubblicazioni

Silvia Tappi, Lorenzo Nissen, Flavia Casciano, Giorgia Antonelli, Elena Chiarello, Gianfranco Picone, Romolo Laurita, Filippo Capelli, Matteo Gherardi, Caterina Maccaferri, Andrea Gianotti, Alessandra Bordoni, Åsa Maria Espmark, Francesco Capozzi, Pietro Rocculi, Effect of cold plasma generated with different gas mixtures on safety, quality and nutritional aspects of fresh sea bream fillets, «INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES», 2023, 89, Article number: 103477, pp. 1 - 9 [articolo]Open Access

Antonelli G.; Chiarello E.; Picone G.; Tappi S.; Baldi G.; Di Nunzio M.; Mente E.; Karapanagiotis S.; Vasilaki P.; Petracci M.; Rocculi P.; Bordoni A.; Capozzi F., Toward Sustainable and Healthy Fish Products—The Role of Feeding and Preservation Techniques, «FOODS», 2023, 12, Article number: 2991, pp. 1 - 15 [articolo]Open Access

Di Nunzio, Mattia; Loffi, Cecilia; Montalbano, Serena; Chiarello, Elena; Dellafiora, Luca; Picone, Gianfranco; Antonelli, Giorgia; Tedeschi, Tullia; Buschini, Annamaria; Capozzi, Francesco; Galaverna, Gianni; Bordoni, Alessandra, Cleaning the Label of Cured Meat; Effect of the Replacement of Nitrates/Nitrites on Nutrients Bioaccessibility, Peptides Formation, and Cellular Toxicity of In Vitro Digested Salami, «INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES», 2022, 23, Article number: 1255, pp. 1 - 18 [articolo]Open Access

Di Nunzio M.; Loffi C.; Chiarello E.; Dellafiora L.; Picone G.; Antonelli G.; Di Gregorio C.; Capozzi F.; Tedeschi T.; Galaverna G.; Bordoni A., Impact of a Shorter Brine Soaking Time on Nutrient Bioaccessibility and Peptide Formation in 30-Months-Ripened Parmigiano Reggiano Cheese, «MOLECULES», 2022, 27, Article number: 664, pp. 1 - 15 [articolo]Open Access

Chiarello E.; Di Nunzio M.; Picone G.; Antonelli G.; Capozzi F.; Bordoni A., Insight on Glucose and Fructose Absorption and Relevance in the Enterocyte Milieu, «NUTRIENTS», 2022, 14, Article number: 517, pp. 517 - 528 [articolo]Open Access

Rizzardi N.; Liparulo I.; Antonelli G.; Orsini F.; Riva A.; Bergamini C.; Fato R., Coenzyme q10 phytosome formulation improves coq10 bioavailability and mitochondrial functionality in cultured cells, «ANTIOXIDANTS», 2021, 10, Article number: 927, pp. 1 - 16 [articolo]Open Access

Ultimi avvisi

Al momento non sono presenti avvisi.